Resultaten voor heeren van zorg amsterdam

Heeren van Zorg De Orkaan.
De Fronik-fotos van krot tot zorgboerderij. De historische Fronikboerderij aan de Westzanerdijk is op het nippertje gered dankzij de Stichting Fronik Buurtboerderij, Stadsherstel Amsterdam, De Heeren van Zorg en gemeente Zaanstad. De Fronik Buurtboerderij wordt een woon en zorg en buurtboerderij.
heeren makelaardij amsterdam
Heeren van Zorg Vertrouwen in jouw kracht.
Lees voor meer informatie onze Privacy en cookieverklaring. Meer weten over De Heeren van Zorg? Privacy en cookieverklaring. Locatie: Joris van den Berghweg 101 Hal A, 1067 HP Amsterdam. Openingstijden: Maandag t/m vrijdag tussen 0900-1700.: Copyright De Heeren van Zorg 2018.
heeren makelaardij amsterdam
Sociale kaart Nederland De Heeren van Zorg DHvZ.
De Heeren van Zorg werkt buiten Amsterdam op basis van het persoonsgebonden budget pgb en in Amsterdam vanuit zorg in natura ZIN voor cliënten met een beschermd wonen of ambulante indicatie. De Heeren van Zorg heeft het convenant autisme van groot Amsterdam, Zaanstreek Waterland en Kennemerland Meerlanden ondertekend en werkt dus samen met grote organisaties op het gebied van autisme.
heeren makelaardij amsterdam
Beschermd wonen Funenpark HVO-QueridoHVO-Querido.
Funenpark 60-73, 1018 AK Amsterdam, Nederland. Beschermd wonen Funenpark is een gezamenlijke woonvoorziening van De Heeren van Zorg en HVO-Querido. De Heeren van Zorg biedt op deze locatie een woonvorm aan mensen met een vorm van autisme die nog niet toe zijn aan zelfstandig wonen, maar dit wel willen bereiken.
Consultant
Heeren Van Zorg-vacatures in Amsterdam mei 2018 Indeed.nl.
De Heeren van Zorg Amsterdam. OrganisatieDe Heeren van Zorg biedt beschermd wonen aan normaal begaafde mensen met een vorm van autisme die nog niet toe zijn aan zelfstandig wonen maar dit. 30 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor De Heeren van Zorg Vacatures in Amsterdam.
Heeren Van Zorg-vacatures in Zaandam mei 2018 Indeed.nl.
OrganisatieDe Heeren van Zorg biedt beschermd wonen aan normaal begaafde mensen met een vorm van autisme die nog niet toe zijn aan zelfstandig wonen maar dit. 30 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor De Heeren van Zorg Vacatures in Amsterdam.
De Heeren van Zorg kiest voor ResidentWeb van TTS Zorgvisie.
De Heeren van Zorg, een zorginstelling uit Amsterdam die zich specialiseert in cliënten met autisme, heeft ervoor gekozen om te gaan werken met het elektronisch cliënten dossier ResidentWeb van TTS Technology To Serve. De Heeren van Zorg hecht veel waarde aan het leveren van kwalitatief hoogwaardige zorg.

Contacteer ons