Zoeken naar werken bij d

Werken bij D-jobs Djobs.
Werken bij D-jobs. Wij kiezen voor een persoonlijke benadering omdat we ons als geen ander realiseren dat werk belangrijk is in het leven van ieder mens. Werk geeft een actieve rol in de maatschappij en heeft invloed op je financiele situatie.
whirlpool
Kom werken bij d-Media web professionals Vacatures.
Zou jij het team van d-Media web professionals wel willen komen versterken? Vind jij het werken in een klein multidisciplinair team leuk? En vind jij werken net zo belangrijk als vrije tijd? Wil je parttime werken? Een deel vanuit huis?
roze velvet stoel
Werken bij D-Reizen Glassdoor.nl. Glassdoor Logo.
Er heerst een fijne werksfeer, relaxte en spontane collega's, mooie ligging, groot aanbod leveranciers wat veel vrijheid in het reisaanbod geeft. De winkelmanager vraagt regelmatig of ik het leuk vind bij D-reizen en komt met leuke ideeën voor eventuele opdrachten. Er is nooit bijzonder veel werk.
albert heijn glutenvrije producten
Werken bij D-reizen.
Werken bij D-reizen. D-reizen is een Erkend Leerbedrijf en biedt jou uitdagende stages in een groot aantal plaatsen in Nederland. De D-rt Groep. D-reizen is in mei 2014 gefuseerd met VakantieXperts en Thomas Cook Travel Shops in de D-rt Groep.
deur openen met sleutel aan binnenkant
Werken bij D-reizen: Reviews van medewerkers Indeed.nl.
Fijn gewerkt bij D reizen, jammer dat het zo'n' hard bedrijf is geworden. Kortingen op eigen reizen. Was deze review waardevol? Ja Nee Rapporteren. Leuke en gezond bedrijf. Reisadviseuse huidige medewerker Lochem 2 februari 2018. Het leukste van mijn werk is het omgaan met mensen en het blij maken van mensen. Het is altijd weer een uitdaging om een passende vakantie te vinden voor de klant. Was deze review waardevol? Ja Nee Rapporteren. Persoonlijk Reisassistent voormalige medewerker Houten 29 december 2017. Onpersoonlijk bedrijf, alleen geïnteresseerd in omzettargets. Kwaliteit en ervaring zijn duidelijk ondergeschikt. zodra de omzet niet goed is, wordt je contract niet verlengd. Salaris enz.goed geregeld volgens CAO. Was deze review waardevol? Ja 7 Nee 1 Rapporteren. Veelzijdige en zelfstandige functie. Reisadviseuse huidige medewerker Soest 5 november 2017. Bij D-Reizen is het erg belangrijk dat je zelfstandig kan werken en makkelijk kan switchen tussen verschillende werkzaamheden.
mijn digid aanvragen
Werken bij de Overheid.
D-reizen.nl Werken bij D-reizen D-reizen.nl.
En bij zo'n' grote werkgever in de reisbranche zijn de arbeidsvoorwaarden ook prima. Er werken zo'n' 1000 medewerkers bij D-reizen, verdeeld over onze 230 Vakantiewinkels, het Customer Care Center in Breda of het Hoofdkantoor in Hoofddorp. In onze reisbureaus bieden we onze klanten een zeer breed vakantieaanbod met een onafhankelijke prijs.
Vacatures Archief Werken bij D-reizen.
36-36 uur per week. Langegracht 3, LEIDEN. Persoonlijke Reisassistent VakantieXperts Leiden Doezastraat. Langegracht 3 2312 NV LEIDEN. 36-36 uur per week. Voor onze winkel in Leiden Doezastraat zijn wij op zoek naar een Persoonlijke Reisadviseur voor 36 uur per w.
Werken bij D'n' Ingel.
Werken bij Grand Café Dn Ingel. Ook jij maakt een kans op een baan bij Grand Café D'n' Ingel. Het aardige is dat iedereen kan worden aangenomen voor een dienstverband dat het beste past bij zijn of haar persoonlijke omstandigheden.

Contacteer ons