Resultaten voor de 2 heeren drachten

De 2 Heeren Het laatste tafeltje.
Bij mooi weer is het bovendien heerlijk toeven op het prachtige terras, naast de nieuwe insteekhaven. De jonge, enthousiaste bediening serveert je dit alles met plezier en kennis van zaken. Het team van Grandcafé de 2 Heeren verwelkomt je graag!
rijles drachten
Grandcafe De 2 Heeren.
9203 ZW Drachten. Dinsdag t/m Zondag vanaf 12.00 uur geopend. Grote groepen partijen vanaf 25 personen, vergaderingen en bruiloften etc. buiten de reguliere openingstijden kunnen op aanvraag telefonisch of via info@grandcafede2heeren.nl. Heerlijk koffie drinken, lunchen, dineren of lekker borrelen, het kan bij Grand Café De 2 Heeren allemaal. Grand Café De 2 Heeren.
plastic
Grandcafe de II Heeren, Drachten Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Locatie: Europa Nederland Friesland Drachten. Telefoonnummer: 31 512 358 463. Verjaardag Actie bij De II Heeren GRATIS lunch voor de jarige: Geldig bij een tafel vanaf 4 personen. Keuze uit 1 gerecht van de lunch kaart Geldig op vertoon van legitimatie U boekt 7 dagen voor of na de verjaardag.
koffiebekers bedrukken
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
millers juice
De 2 Heeren in Drachten Eet.nu.
Dus de bediening van het restaurant en eigenaar een vette plus Gemeente Drachten een dikke koude douche met ijs klonten. De uitbater van De 2 Heeren zal door ons worden voorgedragen voor de warme douche van de Vara. De 2 Heeren 64.,
Grandcafe de 2 Heeren in Drachten Menu, openingstijden, prijzen, adres van restaurant.
Datum van je bezoek: 20 feb. Afgelopen zaterdag met de buren gegeten bij Grand Cafè De 2 Heeren. We werden hartelijk ontvangen in het mooie restaurant. Het restaurant is gezeten in een heel mooi oud pand aan de net geopende passantenhaven in het centrum van Drachten.
Locatie detail Grandcafé De 2 Heeren GiftForYou.
Voor twee personen. Grandcafé De 2 Heeren. Bij Grandcafé De 2 Heeren in Drachten kun je heerlijk eten! De combinatie van de luxe uitstraling van het grandcafé, de huiselijke sfeer en het lekkere eten en drinken zorgt ervoor dat je belevenis altijd een succes is.

Contacteer ons