Zoeken naar brunch omgeving venlo

Restaurant Ruijgh Restaurant Ruijgh Venlo.
Per openbaar vervoer: Vanaf het centraal station in Venlo loopt u ongeveer 3 minuten naar Restaurant Ruijgh. Te voet of per fiets: Restaurant Ruijgh ligt in het centrum van Venlo en is daarom te voet gemakkelijk te bereiken. Tegenover het restaurant is een grote openbare fietsenstalling.
zit sta bureau
Brunch De Fabriek Maasbree.
Sportief bezig zijn en genieten van de omgeving van Noord-limburg? Deze fietsroute van 54 kilometer lang brengt u door drie verschillende gemeentes: Peel en Maas, Horst aan de Maas en Venlo. U begint deze tocht bij De Fabriek Maasbree waar u wordt verwelkomt onder het genot van een kop koffie of thee en wat lekkers.
stroopwafels
Brunch Hotel wilhelmina.
bij groepen van 40 personen en meer wordt een korting gehanteerd van 200, p.p. Kinderen van 4 tot 12 jaar: 50 % korting. Kinderen jonger dan 4 jaar: gratis. 31 077 351 62 51. Kaldenkerkerweg 1 5913 AB Venlo Nederland.
koelkast
De beste brunch in Venlo TripAdvisor.
Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Dingen om te doen. Beste van 2018. Inloggen Lid worden. De beste brunch in Venlo, Nederland. Restaurants in Venlo. Brunch in Venlo. 2 gasten 1 gast. Een restaurant zoeken.
pennen met logo kleine oplage
Brunch Hotel Venlo.
Van der Valk Hotel Venlo. Menu Search NL phone-number. Mijn Valk Account. Wanneer u een Valk Loyal account heeft en bij ons overnacht, dan spaart u automatisch voor korting op uw volgende verblijf. 31 77 354 41 41 31 77 354 41 41 24u bereikbaar lokaal tarief. Een brunch kan worden gereserveerd vanaf 20 personen.
All Inclusive Brunchbuffet Brunchen bij Hof van Eckberge.
En de entreeprijs is bij dit arrangement altijd inbegrepen, ook al arriveert u eerder! Wenst u aansluitend aan de brunch nog bij Hof van Eckberge te blijven? Dit is mogelijk in combinatie met onze losse entreeprijs van 5, per volwassene en 6, per kind t/m 12 jaar 65-ers 250.
Maashof Brunchen in Venlo Toplocatie aan het water.
Brunchen in Venlo. Maashof is bij uitstek de brunch locatie in Venlo! Maashof is gelegen in een rustgevende omgeving die brunchen bijzonder maakt. Onze chef-kok Marco zorgt voor de rest door alle gerechten met verse ingrediƫnten en passie te bereiden!
Brunch.
Zondagsbrunch Van der Valk Hotel Restaurants.
Voor culturele en shopliefhebbers vind je in de directe omgeving de steden Kleve, Nijmegen oudste stad van het land en Venlo. Bezoek daar de de vele winkels, pak een terrasje of bewonder de monumentale panden gelegen in het directe straatbeeld.

Contacteer ons