Meer resultaten voor heeren van sliedrecht

Heeren Van Slydregt, Sliedrecht Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Hotels in de buurt van Nationaal Baggermuseum. Hotels in de buurt van Woeste Weide Kinderboerderij, Natuurspeeltuin. Hotels in de buurt van Sliedrechts Museum. Hotels in de buurt van Kinderboerderij Feitsmapark. Alle restaurants in Sliedrecht. Restaurants in de buurt van Heeren Van Slydregt.
apple macbook pro 13
De Heeren van Slydregt in Sliedrecht Eet.nu.
Ongeveer drie maanden geleden gingen wij eten bij de Heeren van Sliedrecht alles was voortreffelijk. Een week geleden kwamen wij er weer, er was werkelijk niets goed. De soep was een mengeling van alles wat, maar beslist geen tomaten soep, waar ik om gevraagd had, en vreselijk zout!
holland casino
Heeren van Slydregt.
Heeren van Slydregt. 3364 AM Sliedrecht. ma t/m vr van 1000: tot 2300.: za en zo van 1200: tot 2300.: Velden gemarkeerd met zijn verplicht om in te vullen. volg Heeren van Slydregt op Facebook. volg Heeren van Slydregt op Twitter.
TL
Brasserie Heeren Van Slydregt in Sliedrecht Menu, openingstijden, prijzen, adres van restaurant.
Restaurant in Sliedrecht /. Brasserie Heeren Van Slydregt in Sliedrecht. Brasserie Heeren Van Slydregt. Stationsplein 8 3364 AM Sliedrecht Nederland Kaart. Certificaat van uitmuntendheid TripAdvisor. Gemiddelde prijs 46. Menu van Brasserie Heeren Van Slydregt. Naam van de Chef: Arjan v/d Haak.
dienstverlening helpende zorg en welzijn
ALS BENEFIT DINER HEEREN VAN SLYDRECHT LEVERT RUIM 4.000. OP VOOR STICHTING ALSHETJERAAKT Het Kompas Sliedrecht.
28-06-2017, 1600: Lezersnieuws ALShetjeraakt. Sliedrecht Maandag 26 juni organiseerde de Amsterdam City Swim zwemmers Arjan van der Haak, Klaas Zuur, Karin Biesheuvel en Loes Korevaar het ALS benefit diner in restaurant De Heeren van Slydrecht. Ruim 120 personen genoten van een culinair diner.

Contacteer ons