Resultaten voor de heeren van leeuw

De Heeren Van Leeuw in Utrecht Eet.nu.
Plaatsen met restaurants in de buurt van Utrecht. De Bilt 27. Oud Zuilen 3. De Meern 33. Bosch en Duin 2. Huis ter Heide 2. Den Dolder 8. Tull en t Waal 1. Hollandsche Rading 10. Lage Vuursche 9. De Heeren Van Leeuw.
piano kopen
Restaurant De Heeren Van Leeuw in Utrecht Restaurants.nl.
De Heeren Van Leeuw. Twijnstraat aan de Werf 4. TEL work 030 2380595. geopend voor diner. menu en prijzen. 3-gangen menu: 32.50. 4-gangen menu: 37.50. heb jij een mooie foto van dit restaurant? vanaf 17 april. voor dit restaurant zijn nog geen beoordelingen geplaatst, deel als eerste je ervaring!
korte kapsels
Home Restaurant De Heeren van Leeuw Utrecht.
Reserveren voor groepen. Welkom op de website van restaurant de Heeren van Leeuw. Ons restaurant is sfeervol gelegen aan de Utrechtse Oudegracht, nabij het Ledig Erf. Op deze unieke locatie kunt u genieten van de culinaire verrassingen uit onze keuken.
TL
Restaurant De Heeren van Leeuw in Utrecht.
Restaurant De Heeren van Leeuw in Utrecht. Over Restaurant De Heeren van Leeuw. De Heeren van Leeuw. Twijnstraat a/d Werf 4, 3511 ZE Utrecht. Restaurant de Heeren van Leeuw te Utrecht is sfeervol gelegen aan de Utrechtse Oude gracht, nabij het Ledig erf.
horloges
De Heeren van Leeuw Utrecht Restaurant Review Betty's' Kitchen Foodblog. Bloglovin. Facebook. Google. Instagram. Pinterest. Twitter. YouTube.
Je moet eventjes goed zoeken voor een trappetje of smal steegje vanaf de Twijnstraat naar de Oudegracht, maar op dan krijg je ook meteen een mooi stukje van onze stad in het vizier. Even langs de woonhuizen doorlopen naar nummer 4 en de Heeren van Leeuw heten je van harte welkom.
De Heeren Van Leeuw in Utrecht Menu, openingstijden, prijzen, adres van restaurant en reserveren.
We waren erg teleurgesteld over onze ervaring met De Heeren van Leeuw. De service was onder de maat: het brood werd vergeten, we hebben meer dan 45 minuten zonder drankje gezeten, we kregen geen uitleg over de gerechten en bij navraag wist de dame die ons bediende niet wat er op het bord lag.
De Heeren van Leeuw, Utrecht Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Prima plek voor een diner met vrienden. Het was een warme vrijdagavond en eigenlijk een avond voor een hapje en drankje op een terras ergens in de stad, maar binnen bij De Heeren van Leeuw hebben wij met z'n' vieren genoten van een driegangen diner.
De Heeren van Leeuw MaarHoeWasHet.
Het was eerst wel even zoeken De Heeren van Leeuw zit aan de Twijnstraat aan de Werf op nummertje 4, maar als je gewoon door de Twijnstraat loopt, vind je het niet. Je moet echt even de trap af lopen en dan kom je het gezellige restaurantje aan de gracht tegen.

Contacteer ons