Op zoek naar heeren van slydrecht?

Heeren van Slydregt: Jan geeft het roer over Het Kompas Sliedrecht.
Deel je nieuws. Heeren van Slydregt: Jan geeft het roer over. SLIEDRECHT Patrick en Marcel Baanen hebben Heeren van Slydregt overgenomen van hun vader Jan. Na bijna vijftien jaar actief aan het roer te hebben gestaan, wilde Jan het wat rustiger aan gaan doen.
apple imac
Heeren van Slydregt.
ma t/m vr van 1000: tot 2300.: za en zo van 1200: tot 2300.: Velden gemarkeerd met zijn verplicht om in te vullen. volg Heeren van Slydregt op Facebook. volg Heeren van Slydregt op Twitter. volg Heeren van Slydregt op LinkedIn.
vvv almere stad
high tea bij de Heeren van Slydrecht Foto van Heeren Van Slydregt, Sliedrecht TripAdvisor.
Inloggen Lid worden. high tea bij de Heeren van Slydrecht Foto van Heeren Van Slydregt, Sliedrecht. Restaurants in Sliedrecht. Heeren Van Slydregt Afbeeldingen. Foto: high tea bij de Heeren van Slydrecht. Van beoordeling: Sfeervolle lokatie en van Heeren Van Slydregt.
biorb aquarium
De Heeren van Slydregt in Sliedrecht Eet.nu.
Vorig weekend met vrienden wat gegeten in de brasserie van de Heeren van Slydrecht. Eten was voortreffelijk, echt heerlijk. Bediening daar in tegen was echt slecht. Tijd zitten wachten op de kaart terwijl er andere mensen later binnen kwamen en eerder geholpen werden.
millers juice
Brasserie Heeren Van Slydregt in Sliedrecht Menu, openingstijden, prijzen, adres van restaurant.
Hollands spoor: kaasplankje van Gert-Jan de kaasboer. Schuimmarcheerder: hazelnootschuim met karamelijs, karamelsaus en chocolade schotsen. Over het restaurant Brasserie Heeren Van Slydregt. Wilt u lekker eten in een bruisende Brasserie of onstpannen dineren in ons RestaurantHeeren, van Slydregtbiedt" voor beide een uitstekende gelegenheid.
Heeren Van Slydregt, Sliedrecht Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Hotels in de buurt van Nationaal Baggermuseum. Hotels in de buurt van Woeste Weide Kinderboerderij, Natuurspeeltuin. Hotels in de buurt van Sliedrechts Museum. Hotels in de buurt van Kinderboerderij Feitsmapark. Alle restaurants in Sliedrecht. Restaurants in de buurt van Heeren Van Slydregt.
ALS BENEFIT DINER HEEREN VAN SLYDRECHT LEVERT RUIM 4.000. OP VOOR STICHTING ALSHETJERAAKT Het Kompas Sliedrecht.
28-06-2017, 1600: Lezersnieuws ALShetjeraakt. Sliedrecht Maandag 26 juni organiseerde de Amsterdam City Swim zwemmers Arjan van der Haak, Klaas Zuur, Karin Biesheuvel en Loes Korevaar het ALS benefit diner in restaurant De Heeren van Slydrecht. Ruim 120 personen genoten van een culinair diner.

Contacteer ons