Op zoek naar grand cafe de 2 heeren drachten?

De II Heeren in Drachten Restaurant Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Informatie over De II Heeren in Drachten. De II Heeren is een grand-café en restaurant gevestigd in Drachten. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen met De II Heeren. De II Heeren is geverifiëerd door eigenaar. Kaartweergave De II Heeren Drachten.
zit sta bureau
Grandcafe De 2 Heeren.
9203 ZW Drachten. Dinsdag t/m Zondag vanaf 12.00 uur geopend. Grote groepen partijen vanaf 25 personen, vergaderingen en bruiloften etc. buiten de reguliere openingstijden kunnen op aanvraag telefonisch of via info@grandcafede2heeren.nl. Heerlijk koffie drinken, lunchen, dineren of lekker borrelen, het kan bij Grand Café De 2 Heeren allemaal.
stroopwafels
Grandcafe de II Heeren, Drachten Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Mooie locatie voor in ons geval een lekkere lunch met diverse ruimtes. In het centrum van Drachten waar op zondag echt niets te doen is, is het wel heel fijn dat dit Grand Cafe dat goed maakt. Bedank P G. Lijst wordt bijgewerkt. In de omgeving. Hotels in de buurt Alle Drachten hotels bekijken. Van der Valk Hotel Drachten. op 224, km afstand. Bilderberg Landgoed Lauswolt. op 537, km afstand. op 788, km afstand. Hotel Restaurant Ie-Sicht. op 971, km afstand. Restaurants in de buurt. op 032, km afstand. op 045, km afstand. Nazareth Tapas Grill. op 05, km afstand. Wok Restaurant Phoenix. op 014, km afstand. Attracties in de buurt. op 033, km afstand. Golf Countryclub Lauswolt. op 537, km afstand. op 1009, km afstand. op 1044, km afstand. Krijg snel antwoord van medewerkers en voormalige gasten van Grandcafe de II Heeren.
miele
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
bedrukte t shirts
De 2 Heeren in Drachten Eet.nu.
Waar heb je zin in? De 2 Heeren in Drachten. Grand Café De 2 Heeren Beleef Geniet. 64, 36 recensies. De 2 Heeren 64., De 2 Heeren 64., De 2 Heeren 64., De 2 Heeren 64., De 2 Heeren 64.,
Grandcafe de 2 Heeren in Drachten Menu, openingstijden, prijzen, adres van restaurant.
Datum van je bezoek: 20 feb. Afgelopen zaterdag met de buren gegeten bij Grand Cafè De 2 Heeren. We werden hartelijk ontvangen in het mooie restaurant. Het restaurant is gezeten in een heel mooi oud pand aan de net geopende passantenhaven in het centrum van Drachten.
Locatie detail Grandcafé De 2 Heeren GiftForYou.
Bij Grandcafé De 2 Heeren in Drachten kun je heerlijk eten! De combinatie van de luxe uitstraling van het grandcafé, de huiselijke sfeer en het lekkere eten en drinken zorgt ervoor dat je belevenis altijd een succes is. Hier geniet je van diverse Hollandse en internationale gerechten.

Contacteer ons