Resultaten voor de drie heeren

Veiligheidscontrole vereist.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
https://www.bureaukicker.nl/full-service-internetbureau-rotterdam/
Grand Cafe De Drie Heeren in Pijnacker.
Grand Cafe De Drie Heeren in Pijnacker. Over Grand Cafe De Drie Heeren. Grand Cafe De Drie Heeren. Oostlaan 26, 2641 DL Pijnacker. Gastvrijheid, gezelligheid en lekker eten, dat is waar Grand Café De Drie Heeren in Pijnacker voor staat.
H2S
Gezellig uit eten in Rolde Brasserie De 3 Heeren.
graag allergieën vermelden. Een kaart vol mooie wijnen en smakelijke bieren. Brasserie De 3 Heeren biedt een ruime keuze aan wijn, bier en frisdrank. Bekijk het met eigen ogen. Reserveer eenvoudig online. Maak hier uw reservering bij Brasserie De Drie Heeren.
makelaar utrecht
Grand Café Partycentrum in Pijnacker Zuid-Holland.
Stap eens bij ons binnen en ervaar de sfeer van De Drie Heeren als partycentrum. De indeling is ideaal om verjaardagen, jubilea, bruiloften en bedrijfsfeesten te vieren. Met de verschillende zalen kunnen we voor zowel kleine als grote groepen een ideale feestlocatie aanbieden.
De Drie Heeren in Pijnacker Menu, openingstijden, prijzen, adres van restaurant en reserveren.
Gemiddelde prijs 33. Menu van De Drie Heeren. Over het restaurant De Drie Heeren. Gastvrijheid, gezelligheid en lekker eten, dat is waar Grand Café en Partycentrum De Drie Heeren in Pijnacker-Nootdorp voor staat. Stijlvol en toch ongedwongen, je voelt je bij De Drie Heeren direct thuis.
De Drie Heeren, Pijnacker Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
De drie Heeren, een mix tussen bruin café en restaurant kun je niet alleen kiezen uit een groot assortiment aan bieren en andere dranken natuurlijk, maar ook kiezen uit een ruime menu keuze. Gezellig een drankje aan de bar en daarna gezellig tafelen.
Grand Café De Drie Heeren.
Grand Café De Drie Heeren. Lekker eten in Pijnacker. In Grand Café De Drie Heeren kunt u a la carte eten van een kaart zoals u deze in een gastvrij en modern grand café kunt verwachten. Voor iedere smaak het juiste gerecht.
Grand Café De Drie Heeren.
Wat de Drie Heeren organiseren. Wij organiseren veel activiteiten. Op de agenda staan bijvoorbeeld: Een klaverjasdrive, biljart en darttoernooien, bingo, de fameuze Easy Friday borrel en bites, discoavonden, bierproeverijen en de ouder / kindermiddagen met entertainment en live-voetbal. Check regelmatig onze agenda op de site, Facebook of in de Telstar / Eendracht.
Koningsdag vier je bij De Drie Heeren.
Oké, ik begrijp het. Koningsdag vier je bij De Drie Heeren. di 25 apr 2017, 1654: 768 keer gelezen. Pijnacker Ook" dit jaar gaan we er weer een groot feest van maken bij De Drie Heeren, zegt Marcel Soeterbroek van Grand Café de Drie Heeren aan de Oostlaan in Pijnacker.

Contacteer ons