Zoeken naar de drie heeren

Grand Café Partycentrum in Pijnacker Zuid-Holland.
Stap eens bij ons binnen en ervaar de sfeer van De Drie Heeren als partycentrum. De indeling is ideaal om verjaardagen, jubilea, bruiloften en bedrijfsfeesten te vieren. Met de verschillende zalen kunnen we voor zowel kleine als grote groepen een ideale feestlocatie aanbieden.
search optimisation engine
De Drie Heeren Startpagina Facebook.
Het was de eerste keer voor de Heeren, dus de hoeveelhed en waren wat aan de ruime kant. De Drie Heeren. De data voor de Bier Spijs proeverijen zijn gepland. Ze zijn op vrijdagavond 14 september, 26 oktober en 14 december.
seo specialist
Grand Cafe De Drie Heeren in Pijnacker.
Grand Cafe De Drie Heeren in Pijnacker. Over Grand Cafe De Drie Heeren. Grand Cafe De Drie Heeren. Oostlaan 26, 2641 DL Pijnacker. Gastvrijheid, gezelligheid en lekker eten, dat is waar Grand Café De Drie Heeren in Pijnacker voor staat.
LED Lampen
De Drie Heeren, Pijnacker Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
De drie Heeren, een mix tussen bruin café en restaurant kun je niet alleen kiezen uit een groot assortiment aan bieren en andere dranken natuurlijk, maar ook kiezen uit een ruime menu keuze. Gezellig een drankje aan de bar en daarna gezellig tafelen.
whirlpool
Gezellig uit eten in Rolde Brasserie De 3 Heeren.
graag allergieën vermelden. Een kaart vol mooie wijnen en smakelijke bieren. Brasserie De 3 Heeren biedt een ruime keuze aan wijn, bier en frisdrank. Bekijk het met eigen ogen. Reserveer eenvoudig online. Maak hier uw reservering bij Brasserie De Drie Heeren.
Met de Dinerbon eten bij restaurant De Drie Heeren Dinerbon.
onze uitgebreide menukaart zorgt ervoor dat u bij het lezen van de menukaart weet of vegetarisch, gluten en/of lactosevrij is. Een voorgerecht specialiteit van ons is de Drie Heeren Vlees Plateau, dit is een plateau met diverse vleeswaren. Als hoofdgerecht is de Bierburger een unieke keuze.

Contacteer ons