Resultaten voor restaurant de heeren curacao

Grand Cafe de Heeren Curacao.
Zowel voor de lunch als voor het diner staan kwaliteit en service bij De Heeren op de eerste plaats. Stuur naar een vriend. DELEN Bekijk op Google Maps. Zuikertuin Shopping Mall. Stuur naar een vriend. De volgende link wordt verstuurd naar uw vriend.: U Uw vriend. Curaçao Toeristen Bureau. Statistische gegevens en downloads. Certification Program Hospitality and Tourism Industry. Strategic Tourism Master Plan 2015-2020. Neem contact met ons op. Email: email protected. Phone: 5999 434 8200. Copyright 2018 Curacao Tourist Board Terms of Use Contact.
test wasmachines
Grand Café De Heeren Curaçao Party Guide.
Grand Café De Heeren. This beautiful classically appointed grand café / restaurant is very well-known in Curaçao, partly due to it being The Happy Hour on Thursday evenings for many years. They offer lunch and dinner and have live music on Thursdays, Fridays and Saturdays.
turkije
De Heeren. De Heeren.
Muggen op Curaçao en het chikungunya-virus. Elektriciteit en drinkwater op Curacao. Kortingscode voor posters en meer! De Heeren Restaurants. Openingstijden: ma za: 0900: 0100: zo: gesloten. Adres: Zuikertuintjeweg 1, Willemstad, Curaçao. Telefoonnummer: 5999 736 04 91. Voeg toe aan mijn reisgids rel'nofollow' Voeg toe aan mijn reisgids. Grand Café De Heeren, gelegen in het historisch Landhuis Zuikertuintje 1870, is een perfecte start voor een goed ontbijt, heerlijke lunch, geweldig diner of een gezellig avondje uit. Het sfeervol ingerichte restaurant met authentieke fotos uit het verleden en een unieke lang gestrekte mahoniehouten bar brengt u in een ongedwongen sfeer, die ervoor zorgt dat een ieder zich hier direct thuis voelt.
Aquariums
De Heeren, Willemstad Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Hotels in de buurt van Curacao Sea Aquarium. Hotels in de buurt van Kura Hulanda Museum. Hotels in de buurt van Queen Juliana Bridge. Hotels in de buurt van Otrobanda. Alle restaurants in Willemstad. Restaurants in de buurt van De Heeren.
thaise massage amsterdam
De Heeren Gewoon Gezellig.
Geachte gast, middels deze website proberen wij u een kleine indruk te geven van ons mooie Grandcafe annex Feestlocatie De Heeren welke is gesitueerd aan de Middenweg 247 in Heerhugowaard. Het nieuwe pand is onlangs geheel in de oude stijl ingericht en verbouwd en bestaat o.a.
Grand Café de Heeren weer dicht.
Dat kan kloppen, want die aanvraag loopt nog. Minderhoud vertelt dat de politie later meldde dat het restaurant wel geopend mag blijven zolang er geen live muziek in het restaurant is. Normaal, mag dat wel als je vergunning is aangevraagd. Maar oké, ik kan daar best mee leven. Als mijn personeel maar weer aan het werk kan, zegt ze. We, waren eerder al een week gesloten omdat we bijvoorbeeld nog geen horecavergunning hadden. Nu zijn we alweer drie dagen dicht. Dat heeft niet alleen invloed op mij, maar op alle veertig mensen die hier werken. Dat zijn veertig gezinnen die van de inkomsten van De Heeren leven.
De Heeren Restaurant Curacao Ervaring / review.
Huizen op Curacao. woningen te huur. woningen te koop. Huizen op Curacao. woningen te huur. woningen te koop. na de verhuizing. voor de verhuizing. Overzicht alle stranden. De Heeren Restaurant review. 21 Jul 2016. Restaurant De Heeren zit in Zuikertuintje mall.
De Heeren Startpagina Facebook.
E-mailadres of telefoonnummer. Bekijk meer van De Heeren op Facebook. Nieuw account maken. Bekijk meer van De Heeren op Facebook. Nieuw account maken. Restaurant in Willemstad. 4.7 van 5 sterren. INFO DE HEEREN. Community Alles weergeven. 7.929 personen vinden dit leuk.
Café de Heeren gesloten door inspectie Curacao Nieuws.
Door Persbureau Curacao. Café De Heeren is gisteren gesloten door het inspectieteam van Volksgezondheid. Het bekende café in Zuikertuintje kon geen horecavergunning tonen. Ook zou de Heeren geen bedrijfs of vestigingsvergunning hebben. Aanvragen daartoe zouden al wel gedaan zijn, maar tot nu toe zonder resultaat. Na het bezoek aan de Heeren nam het inspectieteam ook een kijkje bij Prime Cuisine Club, ook in Zuikertuin Mall. En ook dit restaurant had geen horecavergunning en moest dicht.

Contacteer ons