Op zoek naar de twee heeren?

Grandcafe De 2 Heeren.
Grote groepen partijen vanaf 25 personen, vergaderingen en bruiloften etc. buiten de reguliere openingstijden kunnen op aanvraag telefonisch of via info@grandcafede2heeren.nl. Heerlijk koffie drinken, lunchen, dineren of lekker borrelen, het kan bij Grand Café De 2 Heeren allemaal. Grand Café De 2 Heeren.
turkije
De Twee Heeren, Maastricht Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Merlijn L, Manager van De Twee Heeren, reageerde op deze beoordeling Gereageerd 6 februari 2018. Beste Johny, Dank je wel voor je bezoek en je positieve recensie! Zo te zien viel niet alleen het eten in de smaak Hopelijk tot snel in De Twee Heeren.
stroopwafels
De Twee Heeren Startpagina Facebook.
Wij zijn voor de 2e keer samen een weekend naar Maastricht geweest en hebben wederom bij de twee heeren gegeten. De bediening is top en het eten is heerlijk, wij kijken al uit naar ons volgende bezoek aan de twee heeren!
sea marketing
Bar Bistro De Twee Heeren.
De Twee Heeren. De Twee Heeren. De Twee Heeren. Met veel passie verzorgen wij dagelijks de meest verrukkelijke gerechten, mooiste wijnen, lekkerste bieren, verrassende frisdranken en drink je bij ons een espresso die smaakt alsof je op vakantie bent in Italië!
thaise massage amsterdam
De Twee Heren stadsnatuur en natuurspeelplaatsen.
De Twee Heren groeit als bedrijf op een natuurlijke manier verder, dat is ons op het lijf geschreven. De Twee Heren adviseert over openbaar groen en vergroent de omgeving door het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van natuurspeelplaatsen, openbare groenplekken en recreatieterreinen.
De Twee Heeren Startpagina Facebook.
18 februari 2018. Wij zijn voor de 2e keer samen een weekend naar Maastricht geweest en hebben wederom bij de twee heeren gegeten. De bediening is top en het eten is heerlijk, wij kijken al uit naar ons volgende bezoek aan de twee heeren!
De Twee Heeren.
de Twee Heeren is te vinden in het centrum van Maastricht in de Platielstraat, een zijstraat van het beter bekende Vrijthof, op de huisnummers 17 en 19. De vele kaarsen die in het Bar Food café branden geven een gezellige, warme en welkome indruk.
De Twee Heeren in Maastricht Menu, openingstijden, prijzen, adres van restaurant en reserveren.
Bij De Twee Heeren wisten ze hier uitstekend mee om te gaan, naast de bediening was ook de keuken erg betrokken. We hebben heerlijk gegeten en waren erg blij met de goede zorgen. Dit maakte ons weekendje Andre Rieu helemaal compleet!
Bar Bistro De Twee Heeren VVV NL.
Bar Bistro De Twee Heeren. Bar Bistro De Twee Heeren. Bij Bar Bistro De Twee Heeren verzorgen Rick en Dylan dagelijks m et veel passie de meest verrukkelijke gerechten uit Frankrijk, Spanje, Italië en België. De menukaart wisselt iedere maand met de seizoenen mee.

Contacteer ons